NOU: concurs de scenarii

Platforma „StudioText” organizează un concurs de scenarii pentru producţii de scurtmetraj. Tema este la liberă alegere. Vor avea prioritate, totuşi, textele care se încadrează în categoriile: „trash”, „cyberpunk”, „punk”, „pamflet”, „parodie” şi alte forme şi fenomene de alternativă. „Short”-urile nu vor depăşi limita a 5 pagini „Word”, iar tehnic vorbind, nu se va pune accent pe rigorile şi normele tehnice obişnuite (aranjarea în pagină, „fade in”-uri, personaje etc.). Se va analiza ideea şi conţinutul textului şi mai puţin forma acestuia. Scenariile vor include nume ale vedetelor autohtone în scopuri de pamflet (scenariile care nu vor face referinţe la o vedetă locală vor fi în dezavantaj). Atenţie! Concursul are un statut neoficial. Este organizat în scopuri de divertisment şi animare a spiritului creativ. Scenariile vor fi trimise (ataşate în format „Word”) pe studio.text@yahoo.com până în data de 30 noiembrie. „E-mail”-urile voastre vor conţine subiectul “Pentru concurs”. Perioada de jurizare 1- 7 decembrie. În luna decembrie se va organiza un eveniment (chef) de proporţii reduse unde vor fi prezentate textele participanţilor, şi în cadrul căruia vă avea loc premierea propriuzisă. Juriul care va analiza textele este compus din membrii platformei „StudioText”. Drepturile de autor pentru fiecare text va rămâne în exclusivitate în proprietatea autorilor, textele primite nu vor fi folosite în niciun scop (decât cel al jurizării).

Premii:
Locul 1Un bax de bere marca Stella Artois (0.5lx 6) + certificat de scenarist (senior)
Locul 2Un bax de bere marca Spicuşor (1l x 6) + certificat de scenarist (junior)
Locul 3Un bax de bere marca Chisinau (0.5lx 6) + certificat de scenarist (regular)

Cel mai bun scenariu (locul I) va fi discutat şi propus spre realizarea/materializare (producţie video buget redus şi/sau animaţie). Invităm şi încurajăm orice doritor. Aşteptăm textele voastre!

* scenariile bineînţeles vor fi scrise în limba română (excepţie pot face scenariile cu adevărat bune care sunt scrise pentru acest concurs dar în altă limbă RU, EN deşi pare fantastic 🙂 )
** autorii premiaţi să se prezinte de sine stătător să-şi ia premiile

Advertisements
Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
hosă, o pivă?

blogul lui hose pablo

Misiune în Rusănești, OLT

Lucrarea misionară din sudul județului Olt.

romaniantranslations

traducere şi alte chestiuţe

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: